Скорпион Хороскоп 2017

Хороскопът за 2017 г. подготвя Скорпион за много активна година пълна с приключения и ценни преживявания. Хората, родени под този зодиакален знак, управляван от планетата Плутон, са често неохотни и дори срамежливи, но се отличават с много силна воля. Тази година можете да очаквате напредък в работата, личностно развитие и някои прозрения, които ще ви направят по-зрели и по-балансирани от преди. Когато става въпрос за връзки, в тази област ще бъдете по-скоро пасивни и стабилни.

Ще започнете 2017 г. заредени с енергия. В този период Скорпионите ще направят най-добре, ако се съсредоточат изцяло върху кариерата си. Обаче нищо няма да е безплатно - първо ще трябва да преодолеете няколко препятствия. Така наградата, която ви очаква след това, ще е още по-сладка. През този период ще се отличите и в професионалните връзки. Дружелюбното отношение към началниците и колегите ще ви спечели най-малкото похвала. От друга страна, хороскопът съветва, че не бива да позволявате някой да остане безаказан. Други след това може да си помислят, че всичко би им се разминало.

С настъпването на пролетта необвързаните могат да започнат да търсят и ще имат голям успех. Те могат да очакват дълга и страстна нощ, но също и романс. Тези, които имат връзка, могат да очакват стабилен период пълен с хармония и благополучие. След почивка с половинката вие ще сте прекрасно отпочинали и готови за по-трудна работа. Само останете фокусирани и не позволявайте на заобикалящите събития да ви приспят. Ако не обръщате достатъчно внимание на работа си, според вашия хороскоп може да възникнат проблеми.

Летните месеци ще донесат неочаквано събитие. Може да се появи предател в обкръжението ви. Някой, който прилича на приятел, но когато насъпят трудни времена и вие сте в нужда, той ви обръща гръб. По този начин поне ще се научите да цените истинските приятели. Благодарение на това преживяване ще имате време да спрете за момент и да изясните приоритетите си. Това ще бъде много обогатяващо и укрепващо. Според хороскопа Скорпионите, особено през септември 2017 г., ще изглеждат много уравновесени и сериозни, което може да се използва най-добре в кариерата им.

В края на 2017 г. Скорпионите могат да очакват хармония в отношенията си. И ако успеете да организирате времето си точно и да полагате достатъчно усилия в работата, може да очаквате и успех на работното място, а вие го заслужавате. По отношение на здравето звездите не са в много благоприятна позиция. Пазете се особено от настинки и леки наранявания.

 

КонтактFacebook