Риби Хороскоп 2017

Хората, родени под този земен зодиакален знак, управляван от Нептун, често се отличават с тяхата състрадателна и чувствителна природа. Хороскопът за 2017 г. насърчава Рибите да се възползват от техните възможности, не само когато става дума за взаимоотношения, но особено в кариерата. Миналата година вашият хороскоп и звездите ви водеха по спокоен път, но тази година ще сте изправени не само пред един, а пред няколко значителни обрата. Особено когато настъпи лятото. В края на годината ситуацията пак ще се успокои, и Рибите отново ще могат да се насладят на комфорт и хармония.

С настъпването на 2017 г. може да откриете, че не харесвате работата си толкова, колкото преди. Хороскопът предсказва, че ще имате възможност да я смените. Все пак помислете дали си струва рискът. Звездите не са много стабилни през този период. Би трябвало да изчакате до пролетните месеци.

В дългосрочните връзки, след известна криза, когато доста са пренебрегвали партньора си, Рибите ще се насладят на нова хармония. Необвързаните ще се съживят, особено през юни, когато ще се пристрашат да излязат с компания и ще си потърсят половинка. Точно тогава започва и продуктивния период, така че дръжте очите си широко отворени и не пропилявайте тази уникална възможност.

На Риби ще им бъде трудно да постигнат удовлетворение особено след първата половина от 2017 г. Ще успеете да преодолеете трудностите, само ако стискате зъби и се борите с всичко, което застане на пътя ви.Това е особено вярно, когато става дума за кариера ви. Ще се появи сложен и предизвикателен проект. Не се страхувайте от тази възможност, дори и да се уплашите отначало. Тя ще изисква да вложите енергията си, може би дори и за сметка на свободното си време. Ако не знаете какво да правите, винаги можете да поискате съвет от колега или приятел. Те ще се радват да ви помогнат.

2017 годината ще приключи много по-спокойно. Рибите ще останат в състояние на равновесие по време на този период. Той е подходящ за инвестиции или дългосрочно планиране. Не позволявайте хармонията да ви приспи. Бъдете нащрек за проблеми с най-близките в семейството ви. Може би някой ще иска да прикрие някаква важна информация. За да научите повече, първо трябва да изградите нужното доверие. Не трябва да забравяте и вашия партньор, въпреки че мислите ви в момента ще са насочени в друга посока. Проявете поне малко инициатива и тогава ще се насладите на взаимна хармония.

 

КонтактFacebook