Рак Хороскоп 2017

Под властта на естествения спътник на Земята - Луната, която управлява тази зодия, Ракът е често чувствителн, емоционален и емпатичнен. Звездите обаче казват, че ракът изобщо няма да има лесен Хороскоп през 2017 г. Особено към края на годината. Въпреки това, можете да очаквате положителна енергия в отношенията. Що се отнася до кариерата ви, пригответе се да бъдете по-скоро пасивни, отколкото да работите с голям замах. Тази година няма да ви подмине и по отношение на характера ви - в крайна сметка човек посоянно се развива.

Точно в началото на 2017 г. няма да бездействате. В работата ще се мъчите да успеете там, където другите са заспали или неспособни да се справят. Ако поддържате такова високо темпо на работа, може да очаквате награди на работното място. От друга страна, не е добра идея да вземете работата си вкъщи с вас. Вместо това трябва да прекарвате свободното си време със семейството и близките си. Трябва ви също и време да релаксирате.

С настъпването на пролетта Ракът може да очаква положителна енергия във връзките си. Вие ще бъдете заобиколени от мили и щастливи хора. Но не се опитвайте да живеете в идеален балон и да забравите външния свят. Трябва очите ви да са широко отворени, особено за необвързаните, копнещи за компанията на противоположния пол. През този период идва най-големият шанс да изживеете романс. И кой знае, може би този път авантюрата ще се превърне в сериозна връзка. Следователно трябва да излезете сред обществото и да се забавлявате.

През лятото на 2017 г. обързаният Рак може да очакваме възстановяване на хармонията и благополучието. След почивката с половинката си вие ще сте релаксирали прекрасно и ще сте готови за по-взискателна работа месеци напред. През септември според хороскопа имате последен шанс да направите значителни промени в кариерата си. Не пропускайте своя шанс и ако има изгодна оферта, възползвайте се изцяло. Според хороскопа сега е подходящ момент да залагате.

Към края на годината хороскопът показва, че Ракът ще се забърка в наприятности на работното място. Този път вие не трябва да разчитате на външна помощ. Може да се наложи да се справите с това сами. Това преживяване може да ви разтърси, но в крайна сметка ще ви обогати значително и ще го запомните с добро. Нещо повече, благодарение на старанието си, ще успеете да преобърнете нещата и заслужената ви награда ще бъде сигурна.

 

КонтактFacebook