Овен Хороскоп 2017

Амбициозни, понякога крайно упорити, хората, родени под този зодиакален знак, управляван от Марс, могат да очакват много ценен опит, който може да се приложи особено в областта на кариерата им през тази година. Благодарение на вашата природа ще успеете да разрешите проблемите си, поради което вашият Хороскоп за 2017 г. ще бъде удивително положителен. В личните връзки хороскопът тази година показва хармония и любов. Звездите са в определено положение.

В началото на годината, няма да имате проблеми на работното място. Овенът е честен и упорит работник, затова ще се отличи във всяка професия благодарение на подхода и ангажираността си. Очевидно е, че началниците винаги ще оценяват тези качества. Не се опитвайте да злоупотребявате с тава, а се старайте да се издигнете над останалите. Трябва да работите в екип и да помогате на по-слабите. Ще видите, че тази добрина ще ви се върне по-късно през март.

Пролетта на 2017 г., особено месец май, ще бъдат малко напрегнати. Вие ще трябва да прекарвате повече време на работното място, отколкото бихте искали. Не забравяйте, че тази ситуация е само временна. Може би ще стигнете до предела на силите си, но от подобни преживявания, ще излезете много по-силни.

Вашият партньор вероятно ще бъда угрижен. Трябва да признаете, че напоследък се чувствате малко стресиран, особено на работното място. Научете как да се отпуснете. Това, от което имате нужда през лятото, е активна почивка за двама. Необвързаните овни ще имат шанса да срещнат идеалния партньор през този период според хороскопа. Тези, които са обвръзани, ще се насладят отново на хармонията след малки недоразумения.

Есента на 2017 г. ще донесе на Овена шансове за успех. Вие ще получите привлекателно предложение за работа. Това би означавало, разбира се, някои жертви. Вие не трябва да се опитвате да разрешите всичко сами и тази дилема ще бъде предизвикателство. Поискайте съвет от някого. Заедно вие наистина ще намерите до подходящо решение. През септември звездите ще бъде в определена позиция. Само внимавайте за вашето здраве, не трябва да подценявате профилактиката.

В края на тази година ще откриете нова енергия във връзките си. Ще можете изцяло да се наслаждавате на времето, прекарано със семейството. Събитията тази година са ви сближили и всичко ще се нареди много добре. И накрая, вие ще сте по-уверени и ще се наслаждавате на срещи и запознанства с нови хора.

 

КонтактFacebook