Лъв Хороскоп 2017

Според звездите, хороскопът на Лъва за за първата половина 2017 г. е фокусиран повече върху отношенията. Но може да очаквате успех и в кариерата си. През есента ще се появи много изгодна оферта. Хората, родени под този целенасочен и властен зодиакален знак, който се управлява от Слънцето, ще трябва да преодоляват известни трудности, но резултатът ще си струва. Опитът, който ще придобиете тази година, значително ще ви обогати. Вашият характер ще бъде по-балансиран. Ще успеете отново да намерите своя вътрешен мир.

Хороскопът казва, че ще бъде трудно да получите това, което искате на работното място в началото на годината. Не хранете напразни надежди, бъдете реалисти. Знаете много добре, че ще е по-добре да съсредоточите енергията си в друга посока. Не се депресирайте. Използвайте това време, за да се развивате в личния и социалния си живот. Излезте и заличете старите си контакти. През март 2017 г. ще имате отличен шанс да срещнете половинката си. Звездите ще бъдат във ваша полза.

През пролетта Лъвът смело може да се наслади на хармонията в отношенията си – нови увлечения или взаимодействие с партньор в някаква връзка. Всичко върви по план. Използвайте този тих и стабилен период за решаването на дългосрочни въпроси. Отделете време и да релаксирате активно.

В началото на годината хороскопът ви препоръчва да бъдете по-внимателни. Лъвът не трябва да пропуска важни събития заради нова връзка. Важно е да стоите мирно, здраво стъпили на земята. В противен случай може да изпуснете изгодно предложение за работа, което няма да се повтори.

Не се опитвайте да насилвате нещата прекалено. Вместо това, старайте се да се примирите с факта, че не винаги може да имате пълен контрол над всичко. Когато осъзнаете това, вие ще се почувствате много по-добре и повече няма да живее в стрес. Обърнете сериозно внимание и на здравето си, не подценявайте дори и една обикновена настинка.

С настъпването на есента и зимата Лъвът няма да има много време за почивка. След преодоляване на криза във някаква връзка, ще сте принудени да промените приоритетите си. На работното място според хороскопа през октомври 2017 г. ще имате изоставане и ще трябва да наваксвате. Благодарение на вашата войнствена природа, ще се справите с всичко идеално. Важното е да не се отказвате и винаги да се стараете да поддържате на ниво вашата мотивация не само заради себе си, но и заради хората около вас. По това време можете да очаквате заслужено повишение в кариерата. Най-после ще пожънете плодовете на вашите усилия. Просто излезте и посрещнете късмета си.

 

КонтактFacebook