Козирог Хороскоп 2017

Хороскопът на Козирог за 2017 г. обещава постижения в кариерата. Но що се отнася до връзките, целенасочените и амбициозни хора, родени под този зодиакален знак, управляван от Сатурн, няма да бъдат много успешни, специално през втората половина на годината. Ще усетите положителната енергия особено в областта на личността си. Ще претърпите голямо развитие и ще намерите нов вътрешен мир. Като нов уравновесен човек ще се справяте много по-добре от преди.

Натоварен период очака Козирога точно в началото на тази година според хороскопа. По отношение на кариерата ще се отличите. Дори след коледните празници вие не намалите темпото си на работа и може лесно да спечелите на своя страна други колеги. Може да очаквате напредък в работата, след което най-после отново ще имате повече свободно време.

Пролетните месеци на 2017 г. ще донесат стабилен период. Може би преживявате криза в една дългосрочна връзка, но това не е извинение за дистанцирано поведение. Просто говорете открито за проблема и ще видите, че той скоро ще бъде решен. Със сигурност не трябва да прибягвате до така нареченото „мълчаливо отношение” за решаването на проблема. Когато и двамата полагате усилия, вие скоро ще възстановите изгубената хармония.

Хороскопът се обръща към вас специално в началото на 2017 година, и вие не трябва да отказвате помощта му. Прекомерното излагане на стрес може да увреди вашето здраве. Може да се наложи да прекарвате повече време отколкото искате на работа, но поне се опитайте да не внасяте проблемите си вкъщи. Обръщайте достатъчно внимание на партньора си, в противен случай може отново да се появят проблеми. Освен това вашият партньор може да изтълкува погрешно зачестилите ви отсъствия. Обърнете внимание и на здравето си. Козирогът може да не е лишен от стомашни проблеми през този период. Но не се притеснявайте, те ще бъдат само временни.

Последната трета от 2017 г. ще протече под знака на връзките. Звездите най-после ще заемат подходяща позиция и особено необвързаните ще имат чудесен успех в запознанствата си с противоположния пол. Козирозите, които имат дългосрочни връзки, за пореден път ще се насладят на хармонията. Ще забравите пречките, които сте имали, и ще се насладите на приятни моменти, ако сте двойка. По отношение на кариерата, хороскопът показва, че специално през декември, вие ще разцъфтите отново. Работата ще върви добре без много усилия или грижи, което е добре преди Коледа.

 

КонтактFacebook