Дева Хороскоп 2017

Хората родени под този знак, управляван от Меркурий, са много трудолюбиви и интелигентни. Хороскопът за 2017 г. за зодия Дева ще бъде позитивен, особено около средата на годината. Освен със забързаното темпо на работа в началото на годината, вие ще трябва да се справяте и с важни събития в областта на взаимоотношенията. Накрая, след като сте преодоляли всички препятствия, ви очаква стабилен период пълен с положителни промени. Най-после ще имате време да медитирате.

Според хороскопа в самото начало на годината ще възникне проблем в работата. Може да настъпи промяна в ръководството или работната среда, но ще има и криза, свързана с пари. За вас това очевидно означава много упорита работа и се очаква да се откажете от част от свободното си време заради работата. Това може да доведе до проблеми във връзката ви. Вие ще срещне скептицизъма на вашия партньор. Опитайте се да отделите поне една вечер в седмицата, която да посветите на вашия партньор, и ще видите, че проблемите скоро ще изчезнат.

Деви ще изпитват стрес на работното място и през останалата първа половина на 2017 г. Ще се наложи да решите наболяли проблеми, които не можете да оставите. Разбира се, семейството ще ви подкрепя. След упоритата работа, заради която дори трябва да отложите почивка, хороскопът показва, че успехът най-после ще е с вас. Можете да очаквате дори повишение в кариерата си.

В края на лятото и есента на 2017 г. идва времето за релакс както в кариерата, така и във връзките. Звездите са в правилната позиция, така че нищо няма да пречи на Деви да се насладят на летните месеци. На работното място ситуацията се успокоява след предишните проблеми и вие най-после ще имате повече свободно време, което можете да прекарате сред природата, с близките ви, или може би дори да излезете да се почерпите с някой стар приятел.

Неуспехите най-после ще отминат. Девите, които са необвързани, ще имат шанс да се срещнат с противоположния пол. Според хороскопа през този период шансовете да намерите търсения човек ще се увеличат. Обвързаните ще бъдат напълно щастливи. Вие ще намерите отново хармонията, и вашето семейство ще благоденства. Неочаквано предложение в областта на кариерата ви отваря вълнуващи възможности. Но е важно да прецените внимателно плюсовете и минусите и да кажете дали си струва целия риск. Обърнете внимание и на профилактиката.

 

КонтактFacebook